Knallend spektakel: een absolute meerwaarde

De Animatie Compagnie en Qui-Vive. Dat is alles onder een dak, binnen één organisatie. Door deze unieke combinatie kunnen wij u het complete pakket bieden: een getraind animatieteam en programma met spectaculaire activiteiten. 

Wij bieden u de keuze uit een zeer groot assortiment spring- en spelkussens, stormbanen, zeskampmaterialen en thematische kussens. Daarnaast realiseren we tal van animatie- en theateractiviteiten. Onze vakantiespecials staan bekend om fantastische pakketten van meerdere spelkussens voor een zeer scherpe prijs.

Sfeer en beleving
Uitdagende spelkussens en stormbanen is stap één, maar dan zijn we er nog niet. De entertainers moeten er ook een echt feestje van maken en uw gasten enthousiasmeren.
Onze teams worden professioneel getraind dankzij de directe link met de Animatie Compagnie.
Tijdens onze strenge selectie en professionele training letten we er vooral op of mensen de juiste inzet hebben en een te gekke sfeer kunnen maken.

 

RE

Aantrekkelijke prijzen
Wij hebben een groot netwerk waardoor we onze activiteiten op veel parken uitvoeren. Daardoor zijn we in staat om zeer scherpe tarieven te hanteren.
De reiskosten binnen Nederland zijn inclusief. Zo weet u direct wat u kwijt bent en krijgt u nooit een rekening achteraf.

Voor bedrijven en particulieren
Qui-Vive heeft een ruime keuze aan spring- en spelkussens, maar door een groot assortiment aan groot en klein spelmateriaal leveren we ook veel aan particulieren, scholen, stichtingen en verenigingen. We hebben altijd een passend pakket voor elk type evenement.

Ook zonder contract met de Animatie Compagnie is inhuur van Qui-Vive mogelijk.

 

RE

Alles uitstekend geregeld!

Sfeer & beleving
Inclusief reiskosten
Mogelijk in heel Nederland en Belgie
Veilig en goedgekeurd
Aantrekkelijke prijzen

Vakantiespecials!

Lasergamen

lasergamen

Een activiteit die het bij zowel jonge als oudere gasten altijd goed doet! De spanning van het willen winnen, het niet geraakt worden en het groeiende teamgevoel als je de tegenstander het vuur aan de schenen legt. 

 

 

Lasergamen

Extreme Battles

Extreem Battles

Bij Extreme Battles is er sprake van lekker veel strijd tussen de deelnemers. 

Ren- en vliegwerk op de stormbaan van liefst 21 meter lang en de bijzondere 'Battle' Stormbaan. Balletjes schieten in het shooterkussen en een 1-tegen-1-gevecht tijdens het stoere gladiatorenspel.
Voor ieder wat wil(d)s!

Extreme Battles

Spetterstad

spetterstad

Tobbedansen, levend sjoelen en een buikschuifbaan maken samen een spetterende spetterstad!

Als u een wateraansluiting heeft, zorgen wij voor een soepele en sfeervolle uitvoering zodat jong en oud zorgeloos kunnen spetteren!

 

Spetterstad

Archery Tag

Archery Tag

Archery Tag, ook wel Bowhunt of Archery Combat genoemd, is de trend op spelgebied van dit moment! Het is een competitief spel voor jong en oud, waarbij boogschieten en trefbal gecombineerd wordt. Door de zachte pijlen en maskers is het bovendien heel veilig.
 

Archery Tag

Wipe-It-Out

Wiper it out

Met de vele kruipgaten, glijbanen en een basejump is dit één van de grootste stormbanen van Nederland. De baan is geschikt voor een grote groep, want je kunt op meerdere plekken de baan in- en uitstappen.

 

Wipe-It-Out

Vakantiespecials

vakantiespecials

Bekijk snel alle vakantiespecials voor een compleet overzicht!
 

 

 

Vakantiespecials

Meer informatie over Qui-Vive?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Qui-Vive? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact