Qui-Vive evenementen en attractieverhuur

Ben je op zoek naar springkussens in thema, stormbanen of een stoere activiteit zoals lasergamen of archery tag? Qui-Vive heeft dit en nog veel meer gave attracties en spellen. Al onze luchtkussens worden jaarlijks gekeurd en van een keuringsrapport voorzien.
Daarnaast kan Qui-Vive ook compleet ontzorgen op het gebied van kinderfeestjes, ideaal wanneer je een keer geen inspiratie hebt en wel een origineel kinderfeestje wilt organiseren. Ook aan scholen heeft Qui-Vive gedacht met hun speciaal samengestelde scholenpakketten. Dit zijn speciale aanbiedingen van vooraf gemaakte pakketten waar je uit kan kiezen, maar je kunt ze ook volledig zelf samenstellen.

Naast het verhuur van de spelkussens, zeskamp-spellen, springkussens en speciaal samengestelde pakketten. Kun je bij Qui-Vive ook bijvoorbeeld een Abraham, Sara, popcorn- of suikerspinmachines en andere toebehoren huren die jou evenement en/of feest compleet maken. Ook het huren van complete animatie acts en theatervoorstellingen die aansluiten bij het evenement op jouw bedrijf, vakantiepark of feest behoort tot de mogelijkheid.

Heb je een vakantiepark en wil je jouw gasten nog wat extra’s bieden? Dan is het inhuren van de vakantiespecials een echte meerwaarde voor je park. De vakantiespecials van Qui-Vive bestaan uit spectaculaire activiteiten met stoere actie spellen en grote luchtkussens. Denk hierbij aan een wipe-it-out baan, battle games, bootcamp en workshops.

Daarnaast is het mogelijk om een entertainer erbij te huren. De entertainer begeleid de activiteit, vermaakt de kinderen en zorgt voor de veiligheid. Kortom bij Qui-Vive vind je alles om jou evenement, feest of bruiloft tot een succes te maken, voor zowel jong en oud!

Ga naar de website van Qui-Vive