Beleving = thema + sfeer + interactie

Jelloo levert een structurele bijdrage aan het goede gevoel van gasten tijdens hun vrijetijdsbesteding.
Jelloo maakt gasten gelukkig door studenten en medewerkers in de vrijetijdssector te trainen.
Hiervoor hebben we onze eigen methodiek geformuleerd.

Daarom Jelloo

Onafhankelijke KIKK recreatie-erkende opleider
Jelloo is de enige onafhankelijke KIKK recreatie-erkende opleider op het gebied van beleving en vrije tijd. Een gespecialiseerde partner voor onderwijs binnen de vrijetijdssector.

Het bedrijf verzorgt cursussen, trainingen, workshops en presentaties voor zowel bedrijven als voor MBO- en HBO-opleidingen.
Jelloo leert haar deelnemers niet alleen wat de bouwstenen van beleving zijn (thema, sfeer en interactie), maar past ze zelf ook toe bij al haar cursussen. Praktijkgerichte workshops en gemotiveerde deelnemers zijn het gevolg. Een uitstekende leersituatie.
Wij zijn er trots op dat deze methodiek is overgenomen in het huidige beroepscompetentie-profiel zoals dat is opgesteld door KIKK-recreatie in samenwerking met bedrijven en opleidingen.

Onze trainers
Jelloo-trainers hebben praktijkervaring in de sector, zodat ze weten waar ze het over hebben. Daarnaast hebben alle trainers een interne trainersopleiding gevolgd. Op die manier hebben we de garantie dat ze hun eigen praktijkervaring kunnen omzetten naar een goede leerervaring voor deelnemers.

Goede sfeer met de kracht van 3
Jelloo, de Animatie Compagnie en Qui-Vive zijn in de loop der jaren steeds nauwer gaan samenwerken. Drie bedrijven, ieder expert in hun eigen werkgebied. Een uitstekende combinatie, niet alleen op het gebied van het ontwikkelen van innovatieve ideeën en vergroten van kennis. Ook wisselen we onderling veelvuldig ervaringen uit. 

logo jelloo training

Uw eigen medewerkers opleiden?

Jelloo verzorgt niet alleen de opleiding van onze recreatie-entertainers , maar tevens diverse bedrijfstrainingen. Of het nu gaat om uw animatiemedewerkers, stagiaires, receptiepersoneel of terreinmedewerkers. Jelloo is specialist in trainingen op het gebied van animatie en beleving, communicatie en klankvriendelijkheid en klachtenbehandeling. In de opleiding worden uw medewerkers zeer actief betrokken en zult u direct resultaat merken. Investeer in uw medewerkers, een aanrader!

Beleving = sfeer + thema+ interactie

Erkende diploma's bij onze cursussen

Verplichte basiscursus animatie
Laat je zien, laat je horen
Het trainingsweekend vindt standaard plaats van vrijdagavond tot en met zondagmiddag, verdeeld in zes dagdelen.
Alle voorkomende type activiteiten komen aan bod; knutselen, minidisco en theater, sport & spel, entertainment & show. Iedere deelnemer presenteert diverse keren. Tussendoor krijgen zij feedback van professionele trainers.
Werkhouding en planning en organisatie van je werk krijgen ook voldoende aandacht: beide onderdelen zijn mede bepalend voor de selectie.
Het principe van beleving staat uiteraard centraal: een weekend volop actie, sfeer, doen en ervaren. Op die manier brengen de deelnemers het geleerde goed in praktijk. Een tweedaagse training is noodzakelijk, omdat men zo meermaals kan oefenen en feedback meteen kan toepassen.

In onze speciale app kunnen ze alle workshops terugvinden, met alle feedback die ze van hun trainer gekregen hebben.

Cursus Recreatieleider 1
Kwaliteit in de uitvoering

Dit is een weekendcursus in zes dagdelen vol sfeer en beleving. In praktijk heeft men zich bewezen als potentieel leider met veel gevoel voor de kwaliteit van uitvoering. Tijdens deze cursus leren ze de fijne kneepjes van het vak. Het gaat nu om het perfectioneren van sfeer en beleving en het neerzetten van kleine en grote kwaliteitsactiviteiten, alsmede een goede planning en organisatie en het aansturen van een team.

Cursus Recreatieleider 2
Samen werken aan beleving

De basis van kwaliteit zit er nu goed in. De leiders zijn toe aan een verdieping op het gebied van leiderschap. Samenwerking, organiseren en evalueren, conflicthantering en aansturen van het team met als doel een nog betere beleving neer te zetten. Activiteiten worden groot, groter, grootst. Planning en organisatie verlopen vlekkeloos. De leider heeft oog voor alle individuen in zijn team en weet het beste uit hen naar boven te halen.

Meer weten?

Laat u verrassen door ons unieke aanbod. We komen graag bij u langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook uw animatie positief bijdraagt aan de positionering van uw bedrijf.

Contact