logo

Over Goede Sfeer Groep

De Goede Sfeer Groep heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van animatie, evenementen, attractieverhuur en trainingen. Inmiddels hebben we ons vanuit een stijgende behoefte via Leisurehub gespecialiseerd in het ontwikkelen van eenvoudige modules op het gebied van programmeren, inschrijven en verhuur. De kennis en ervaring vanuit Animatie Compagnie, Qui-Vive, opleidingsbedrijf Jelloo en Leisurehub maken van de Goede Sfeer Groep een betrouwbare en breed-geörienteerde organisatie die dankbaar gebruik maakt van elkaars kennis en kunde. Alles is te combineren, maar natuurlijk is het ook mogelijk om één van onze diensten af te nemen, net waar wij jou mee kunnen helpen. We vinden het fijn dat we die voordelen onder één dak hebben en delen die graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op

klanten

Waar staan we voor

Aandacht, ontwikkeling op bedrijfsgebied en persoonlijk vlak en een grote voorliefde voor de recreatiesector: daar staat de Goede Sfeer Groep voor. Dat dragen we binnen onze teams uit door voortdurend op zoek te zijn naar innovatieve ideeën, het ontwikkelen en verfijnen van modules, animatieprogramma's, evenementen en trainingen. Persoonlijke aandacht is in alle gelederen van de Goede Sfeer Groep heel belangrijk. Het houdt ons gemotiveerd en daardoor scherp op nieuwe ontwikkelingen en trends binnen alle lagen van de recreatiesector. Dat doen we al meer dan dertig jaar met een gezonde passie en veel plezier.

Goede Sfeer Groep Goede Sfeer Groep Goede Sfeer Groep Goede Sfeer Groep Goede Sfeer Groep Goede Sfeer Groep Goede Sfeer Groep Goede Sfeer Groep Goede Sfeer Groep Goede Sfeer Groep dAC - door de jaren heen dAC - door de jaren heen

Door de jaren heen

De Animatie Compagnie (dAC) ontstond al voor de millenniumwisseling, toen nog als stichting met de focus op recreatiewerk in Zeeland. Vanuit ons voormalig kantoor in Middelburg is dAC in de loop der jaren uitgegroeid tot koploper op het gebied van recreatie-entertainment op campings en vakantieparken in binnen- en buitenland. Maar ook de programma-ontwikkeling is door de jaren heen sterk geprofessionaliseerd. En nog altijd werkt de Animatie Compagnie dag in dag uit aan nieuwe, uitdagende en originele animatieprogramma's die met hun tijd mee gaan.