'Theo dAC' overal, direct en compleet

Om de informatie voor zowel de recreatiebedrijven als entertainers zo goed en snel mogelijk weer te geven, hebben wij onze eigen app ontwikkeld.
De app is te vinden onder de naam 'Theo dAC' en is gratis te downloaden in de Apple Store en in de Googel Play Store.

App voor bedrijven

Het is heel prettig om alle gewenste info direct bij de hand te hebben. Ook onze bedrijven kunnen vanaf 2018 de dAC-app downloaden voor de smartphone of tablet. Alle praktische informatie betreffende uw aanvraag, wie uw vaste contactpersoon is, uw team, het programma in een oogopslag bij de hand! Tevens kunt u er een compleet overzicht van activiteiten met draaiboeken in vinden.

Ook hiermee lopen we weer voorop in de recreatiebranche.

app bedrijven

App voor entertainers

Om onze mensen voorbereid op pad te sturen, hebben wij een unieke app ontwikkeld voor onze recreatie-entertainers: de Theo App. Met deze app vinden onze entertainers alle nuttige informatie. Programma’s en draaiboeken hebben ze vanaf nu altijd bij de hand en ook de vele dansjes en gegevens van onze bedrijven zijn er allemaal op terug te vinden.

De app heeft al bewezen een grote meerwaarde te zijn. Voor aankomend seizoen zullen we de mogelijkheden verder uitbreiden.

app re

Goede sfeer laat zich organiseren

Meer weten?

Laat u verrassen door ons unieke aanbod. We komen graag bij u langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook uw animatie positief bijdraagt aan de positionering van uw bedrijf.

Contact