bram
Bram Minnes
Directeur

Op zijn achttiende kwam Bram werken bij de Animatie Compagnie. Eerst als entertainer op diverse bedrijven, later als recreatieleider. Na zijn opleiding kwam hij op ons kantoor en heeft daar allerlei functies vervuld. Zo heeft hij veel ervaring opgedaan. Sinds december 2015 heeft Bram de Animatie Compagnie overgenomen van zijn ouders en is hij eigenaar. Hij heeft de algehele bedrijfsleiding over dAC en sinds 2011 ook over Qui Vive. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de financiën.

sip
Sip Minnes
Oprichter Animatie Compagnie, coördinator vormgeving en conceptontwikkeling

Sip is oprichter van de Animatie Compagnie en na het overdragen van het eigenaarschap aan Bram vooral actief op de achtergrond. Hij is nog altijd een klankbord voor Bram en andere teamleden en hij heeft een prominente rol bij conceptontwikkelingen. Daarnaast houdt Sip zich vooral bezig met onze vormgeving, alle vormen van publicaties en brochures.

sien
Sien Minnes
Medewerker programma-ontwikkeling en acquisitie buitenland

Sien is getrouwd met Sip en verantwoordelijk voor animatie in het buitenland.  Ze is vaste contactpersoon voor de buitenlandse bedrijven en entertainers die over de grens aan het werk zijn. Daarnaast ondersteunt Sien onder andere de afdelingen publiciteit en programma-ontwikkeling.

lilian
Lilian Minnes
Coördinator programma-ontwikkeling en recreatiemanager

Lilian is begonnen als entertainer en recreatieleider. Tijdens haar opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming liep ze bij ons stage. Vervolgens groeide ze door naar begeleider en trainer. Inmiddels werkt ze al jaren in ons vaste team. Haar huidige taken zijn coördinator van programma-ontwikkeling, recreatiemanager en begeleider. Daarnaast staat ze de afdeling planning bij.

dennis
Dennis Schenk
Coördinator Trainingen en Recreatiemanager

Dennis is al sinds 1993 werkzaam bij ons. Eerst een aantal jaar als entertainer en later als projectleider. Daarnaast werd hij het vaste gezicht bij onze trainingen, waar hij al jaren coördinator is en zorgt dat alles soepel verloopt. Hij kan zijn creativiteit uitstekend kwijt in het ontwikkelen van programma’s en concepten. Tevens werkt Dennis als recreatiemanager en begeleider.

Erik
Erik van Beeten
Coördinator acquisitie en recreatiemanager

Erik begon al in 2005 als entertainer, waarna hij opklom tot recreatieleider. Daarna is ook hij als stagiaire op ons kantoor gekomen en is vervolgens aangenomen als programmeur, recreatiemanager en begeleider. Nu is Erik onze coördinator van de afdeling acquisitie en bezoekt hij, in nauwe samenwerking met Bram, nieuwe klanten.

sanne
Sanne Lautenslager
Coördinator Basis Animatie Programma's

Na veel praktijkervaring op te hebben gedaan als entertainer, hoort Sanne al jaren bij het vaste team van de Animatie Compagnie. Ze is verantwoordelijk voor alle Basis Animatie Programma’s (BAP) en de contacten met alle ondernemers met zo'n basisprogramma. Daarnaast ondersteunt ze bij de administratie van de Animatie Compagnie en Qui Vive. 

anne
Anne Verheijen
Coördinator planning

Anne deed tussen 2009 en 2012 ervaring op als attractiepark-entertainer en recreatieleider. Na een interne opleiding tot trainer/begeleider, kwam ze als vast teamlid in 2017 bij ons terug. Ze coördineert de planning, is recreatiemanager en begeleider.

lois
Lois Poortvliet
Coördinator werving

Met een opleiding tot vormgever op zak, is Lois een waardevolle aanvulling van ons team. Vanuit die opleiding kwam ze bij de Animatie Compagnie terecht als stagiaire, waarna ze in dienst kwam. Naast dat ze Sip ondersteunt bij de vormgeving, houdt Lois zich vooral bezig met het werven van entertainers. Ze onderhoudt contacten met diverse opleidingen en zorgt samen met Erik voor onze aanwezigheid op Facebook en Instagram. Daarnaast ondersteunt ze bij de planning, administratie en training.

eline
Eline Dorreman
Medewerker programma-ontwikkeling en trainer

Eline is de kersverse aanwinst in ons team van programmeurs. Tijdens haar werkperiode als entertainer en recreatieleider heeft ze laten zien dat ze in staat is om sfeer en beleving neer te zetten: een uitstekende basis om door te groeien. Inmiddels is Eline ook opgeleid als trainer en volgt ze naast haar werkzaamheden een deeltijdopleiding Social Work.

Daisy Peters
Daisy Peters
Recreatiemanager, trainer en programmeur

Daisy werkt sinds 2012 voor de Animatie Compagnie. Al gauw groeide ze door tot recreatieleider en trainer waardoor ze een schat van ervaringen heeft opgedaan. Wij zijn blij dat ze bij ons in vaste dienst is gekomen in een zeer gevarieerde functie: als recreatiemanager, trainer, begeleider en een creatief lid van ons team van programmeurs. Met haar HBO opleiding Dans is ze een waardevolle aanvulling op ons team.

jeroen
Jeroen Lautenslager
Coördinator Qui Vive

Qui Vive groeide al snel uit tot een succesvol bedrijf dat niet gerund kan worden door één persoon. Voor de uitbreiding zochten we geen creatieveling met recreatiewerk-ervaring, maar juist iemand die van aanpakken weet. Die vonden wij in Jeroen, die ook nog eens over een paar gouden handen beschikt. Jeroen was in eerste instantie verantwoordelijk voor de loods, het onderhoud en de logistieke organisatie. Inmiddels is hij eindverantwoordelijke voor Qui Vive.