Alles tot in de puntjes geregeld!

Een van de belangrijkste elementen binnen uw bedrijfsvoering is ongetwijfeld het creëren van een goede sfeer. Qua animatie bereikt u het beste resultaat met een goed afgewogen animatieprogramma dat volledig is afgestemd op uw bedrijf.

Bedrijfsbezoek
Al vroeg in het seizoen komt onze programmeur bij u langs om u en uw bedrijf te leren kennen, afspraken te maken en de basis van uw programma neer te zetten. De mogelijkheden zijn legio: met of zonder thema’s, een eigen animatieconcept, grootschalige (sport)evenementen, spetterende shows en verzekerd van de nieuwste activiteiten.

teaser tot in de puntjes

Programma en promotie
Uw programmeur ontwikkelt het conceptprogramma, dat u samen nauwkeurig doorspreekt. Hij past het programma aan tot u er echt tevreden over bent. Al ruim voor het seizoen kunt u uw programma kant en klaar in huis hebben en gebruiken voor publiciteit en marketing. Voor publicatie op uw website mailen wij u desgewenst gratis een link.
De vormgeving heeft ook onze aandacht, bij maatwerk hoort tenslotte een lay-out die past in uw bedrijfsstijl. Wij ontwerpen die speciaal voor u. Alle programma's ontvangt u in Word, zodat last-minute aanpassingen eenvoudig verwerkt kunnen worden.

Kortom: een optimaal resultaat met een minimale tijdsinvestering van uw kant.

 

teaser tot in de puntjes

Goede sfeer laat zich organiseren

Nog meer sfeer en beleving

Evenementen, alles op z'n kop
Niet slechts één hoogtepunt in een week, maar meer groots opgezette activiteiten, een evenement of zelfs een festival. Iedereen betrekken is ons doel en met ons goed uitgewerkte draaiboeken en intensieve begeleiding is dat uitstekend haalbaar voor uw team. Grootschalige activiteiten die op het netvlies van uw gasten blijven hangen.

Qui-Vive Vakantiespecials
Uw programmeur kan een goede combi maken met in het oog springende attracties van Qui-Vive en integreert dat meteen. Door de directe samenwerking met Qui-Vive Attracties en Evenementen  zijn er ongekende mogelijkheden om het programma nog spetterender te maken. 

Spontane interactieve acties
Dwars door het programma heen lopen onverwachte acties van het team die zorgen voor extra uitstraling. Met straattheater of veldjes-acties, game time of recordpogingen: allerlei interactieve verrassende acties over het hele terrein. Die spontaniteit zorgt gegarandeerd voor extra vakantiebeleving.
 

Professionele decors, vlaggen en posters
Uw animatieteam maakt wekelijks decors en posters voor grote activiteiten, de wekelijkse bingo of de jaarlijkse touwtrek-wedstrijd. Ook dat kunnen we voor u regelen. Full color decors, vlaggen of posters voor een redelijke prijs worden voor de zomer kant-en-klaar afgeleverd.

Alles uitstekend geregeld!

Uw programmeur komt naar u toe
Analyse en inventarisatie van uw wensen
Perfecte afstemming op uw gasten
Uw eigen unieke lay-out
Diverse handboeken en themakleding

En zo maken we het u gemakkelijk

In het kort

 • We komen naar u toe om persoonlijk kennis te maken met u en uw bedrijf
 • Al uw wensen en verwachtingen bespreken we uitvoerig
 • We maken een conceptprogramma, dat bespreken we en passen we aan
 • U kiest de lay-out: een uniek eigen ontwerp of thematisch
 • Kopieer-klaar ontvangt u uw programma via e-mail of dropbox
 • In de app heeft u het programma en teaminfo altijd bij de hand

Praktische ondersteuning voor uw team

 • Uw programma en draaiboeken in de entertainer app
 • Extra uitgewerkte activiteiten in de app
 • Handboek Kindertijd
 • Mediabibliotheek met posters, certificaten en muziek
 • Per week een nieuw draaiboek
 • Themamuziek
 • Begeleiding: 3 keer in de 2 weken

Extra services

U kunt altijd op ons rekenen met telkens nieuwe activiteiten en de beste ondersteuning.

musical

Kids Experience & Musicals

Kinderen in de spotlight.
Niets mooier dan je kind te zien stralen op het podium. Dat wil toch iedere ouder?

Lees meer

app RE

App voor entertainers

Jongeren doen alles met hun smartphone of tablet, aangezien ze deze altijd bij zich dragen. In de Theo app kunnen zij alle programma's en draaiboeken gemakkelijk terugvinden.

Lees meer

poster showtime

Mediabibliotheek

Met onze mediabibliotheek zorgen we voor een nieuwe stap in professionele promotie: onze entertainers kunnen via hun persoonlijke pagina gebruik maken van diverse posters, certificaten, diploma's en showkaartjes in alle mogelijke thema's en activiteiten.

Handig, snel en qua tekst zelf aan te passen. Kortom, ook op uw bedrijf levert dat kwalitatief een nog betere uitstraling op.

lay out

Professionele promotie

Het gaat al lang niet meer alleen om de kwaliteit van de uitvoering: het complete plaatje moet kloppen. In combinatie met een animatieprogramma ontwerpen wij gratis een unieke lay-out voor uw bedrijf. Alles professioneel, kant-en-klaar en op tijd in huis.

Lees meer

Qui Vive vakantiespecials

Qui-Vive Vakantiespecials

Absolute hoogtepunten, daar bent u van verzekerd met Qui-Vive.

Spelkussens, stormbanen, springkussens, zeskampen; altijd ruime keus voor aantrekkelijk tarief.

 

Lees meer

Meer weten?

Laat u verrassen door ons unieke aanbod. We komen graag bij u langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook uw animatie positief bijdraagt aan de positionering van uw bedrijf.

Contact