Kinderen in de spotlights is het mooiste wat er is!

Wie wil er nou niet de ster van de avond zijn? Stralen op het podium als Sneeuwwitje, Belle (die van het Beest) of de Leeuwenkoning. De kindermusicals en kids experiences maken het mogelijk en jaarlijks genieten ouders en kinderen van deze geweldige activiteiten.

Kids Experience: de succesvolle opvolger van onze kindermusicals!
Een nieuw concept is onze Kids Experience, een volledig verzorgde kinderactiviteit van 2,5 uur, compleet met handleiding en kleding voor de kinderen en uw team.
Aangekleed en geschminkt als bijvoorbeeld Superheld, Kunstenaar, Masterchef of als Ridder of Prinses gaan de kinderen een spel in thema doen. Denk aan een speurtocht, een kinderparade, een feest en natuurlijk een officiële diploma-uitreiking. Eén groot feest voor elk kind!

Elke Kids Experience wordt geleverd met kleding voor alle deelnemers, draaiboek, muziek, flyers, posters en diploma’s. Alle activiteiten zijn volledig uitgewerkt met voorbeelden, mallen, opdrachten, etc..
U betaalt een bijdrage voor alle ondersteunende materialen, inclusief verzendkosten.

Kindermusicals: sterren schitteren op het podium!
Een kindermusical blijft een feest! Iedereen kan meedoen. De kinderen zijn op een paar dagen met uw animatieteam in de weer om een geweldige musicalshow te presenteren. Grotere en kleinere kinderen staan te stralen op het podium voor een volle zaal met enthousiaste ouders en kinderen. Het resultaat van de fotoshoot levert prachtige publiciteit op voor uw Facebook-pagina.
We hebben ook een aantal musicals in het Duits!

Elke musical wordt geleverd met een koffer met kleding, decordoek, handleiding en scripts en muziek.
U betaalt een bijdrage voor alle ondersteunende materialen, eveneens inclusief verzendkosten.

tarzan KE KE tarzan musical kaarten KE vlinders sneeuwwitje KE jungle book tijgers KE tarzan mama mia

Meer weten?

Laat u verrassen door ons unieke aanbod. We komen graag bij u langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook uw animatie positief bijdraagt aan de positionering van uw bedrijf.

Contact