Altijd met ruime ervaring en gedegen opgeleid

Van recreatieleiders wordt veel gevraagd. U moet immers geen omkijken hebben en zeker zijn dat uw animatie goed georganiseerd is en tevens van een uitstekende kwaliteit.
Daarom ben je bij ons niet zomaar recreatieleider.

Waarom onze leiders?

Bij onze recreatieleiders kunt u op het volgende rekenen:

  • Ruime ervaring in het organiseren en uitvoeren van animatie-activiteiten.
  • Geselecteerd na professionele leiderstrainingen door Jelloo.
  • Ze zijn verantwoordelijk voor het programma, de materialen, de organisatie en uitvoering van de activiteiten.
  • Ze sturen het animatieteam aan en zorgen voor een goede planning.
  • Ze zorgen voor continuïteit in de kwaliteit van de animatie-activiteiten.
  • De leider is de schakel tussen ondernemer en het team. U heeft dus maar één aanspreekpunt.

Onze leiders worden uitstekend opgeleid en begeleid

Al onze leiders hebben naast de basistraining twee speciale leiderstrainingen gevolgd, waarin het accent ligt op leiderschap, organisatie en kwaliteit van de uitvoering.
Ook hier worden de accenten door ons aangegeven en vertaalt Jelloo dit in twee opleidingsweekenden voor de recreatieleiders in spe.

Begeleiding van de leider

Onze begeleiders hebben stuk voor stuk hun sporen verdiend in de uitvoering. Ze hebben allemaal gewerkt als recreatie-entertainer en -leider en kennen zodoende het klappen van de zweep. Voor de recreatieleiders hebben onze begeleiders zowel een coachende als een ondersteunende rol als het gaat om het realiseren van nog meer beleving en sfeer op uw bedrijf.

parallax RL

Goede sfeer laat zich organiseren

Vakbekwame leiders

Opleiding recreatieleider 1

Gegarandeerd hoge kwaliteit van de uitvoering.

Bij de Jelloo RL-1 training ligt het accent op de kwaliteit van de uitvoering, teamsamenwerking en een goede organisatie. Hoe haal je het beste uit je team, organiseer je de planning en verdeel je de taken? Hoe creëer je nog meer sfeer en beleving voor de gast? Een intensieve tweedaagse training door ervaren trainers.

Na de RL-training 1 zetten we hen in als kwaliteitswerkers.

Opleiding recreatieleider 2

Voor een vlekkeloze organisatie.

Na de eerste RL-training kan men doorstromen naar de Jelloo RL-2 training, na gewerkt te hebben als kwaliteitswerker. Bij de tweede RL-training gaan we een stap verder. Zie het als een verdieping op het leiding geven. Ook op het gebied van creëren van sfeer en beleving gaan we naar een hoger niveau. En na dit weekend zijn ze klaar voor het werken met een groot team.

Ze houden zich vooral bezig met de organisatie van de animatie en het aansturen van het team. Qua uitvoering zijn ze verantwoordelijk voor de grotere evenementen en shows.

Andere functies

Recreatie-entertainers

re header

Creatieve, sportieve, actieve enthousiastelingen, geselecteerd na de verplichte basistraining en in staat om elk animatieprogramma vorm te geven.

 

Lees meer

Sport- & Tienerentertainers

sport tiener header

Zijn tieners een belangrijke doelgroep voor u of zoekt u een echte sportspecialist, dan is een sport- & tienerentertainer in uw team zeker een meerwaarde. U bent verzekerd van entertainers met affiniteit voor deze disciplines.
 

Lees meer

Jongerenwerkers

jongerenwerker header

U kunt een jongerenwerker overwegen als oudere tieners en jongeren prominent op uw bedrijf een rol spelen. Entertainers met kennis van deze specifieke doelgroep zijn dan absoluut een aanrader.
 

Lees meer

Meer weten?

Laat u verrassen door ons unieke aanbod. We komen graag bij u langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook uw animatie positief bijdraagt aan de positionering van uw bedrijf.

Contact